Április 20-án indult a választási kampány Magyarországon, és kaphatták meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, a nemzetiségi önkormányzati képviselők, valamint az Európai Parlament tagjainak választásán az induláshoz.  

Amíg nagyon sok jelölt szombat és vasárnap is a lázas aláírásgyűjtéssel foglalatoskodott, addig Kozármislenyben színre lépett a negyedik polgármesterjelölt is.

A baranyai város negyedik polgármesterjelöltje Gazsó Tibor okleveles egészségügyi menedzser, aki 23 éve él Kozármislenyben. 2009-től a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központjának egészségügyi bevételeiért felelős vezetője. 2024 márciusában a haza érdekeinek előmozdításában és az egyetemes emberi értékek gyarapításában végzett kimagasló, példamutató tevékenysége elismeréseként Magyar Köztársasági Bronz Érdemkeresztjét vehette át a Kulturális és Innovációs Minisztériumtól.  

A pártpolitikától, egyéni érdekektől mentes és gazdasági érdekcsoportoktól független polgármester jelöltként induló Gazsó Tibor a KOZÁRMISLENY MINDENKIÉ csoport független polgármester jelöltje.

Gazsó Tiborral immár négyre emelkedett a kozármislenyi polgármesterjelöltek száma. A bahir.hu egy korábbi írásában már beszámolt a másik három, Kozármislenyben szintén függetlenként induló polgármester-jelöltről.