Április 22-én és április 23-án találkozhatnak Magyar Péterrel Baranyában. Tegnap Mohács, Sátorhely, Villány, Siklós, Komló után, ma 23-án Szigetvár, Görcsöny, Kozármisleny, Cserkút után Pécs lesz az országjáró körútjának baranyai állomása.

Az index.hu nem hagyta szó nélkül Magyar Péternek azt a posztját, amelyben a Komlón tapasztaltakról számolt be.

„Vissza Komlóhoz. Tegnap megosztottam pár képet, amelyeken lepusztult, széthordott, ránézésre életveszélyes épületek láthatók. Ezek az épületek az egykori nagy múltú bányák kiszolgáló épületei voltak. Azóta a bányákat bezárták, több mint 10 ezer ember elvesztette a munkáját, az egykori épületek pedig az enyészeté lettek.

Most a közpénzen kitartott propagandisták azt szajkózzák, hogy ezek az épületek direkt néznek ki így, hiszen ott airsoft pálya üzemel. Nyilván, azért zárt be a bánya is és azért rohasztották le, lopták szét az épületeket, hogy létrehozzanak egy airsoft pályát…persze.

Ahogy gondolom az airsoft pálya miatt szűnt meg Komlóra a vasúti személyszállítás, zárt be egy kivételével az összes posta, szűnt meg a gyermekorvosi ügyelet, és nyilván az airsoft pálya miatt csökkent Komló lakossága 32 ezerről 22 ezerre.

Ugye, srácok, ez mind az airsoft pálya miatt van? Semmi köze hozzá a 14 éves kétharmados kormányzásnak és a városvezetésnek? A komlóiak másképp gondolják.” – olvasható Magyar Péter Facebook oldalán.