Tegnap este Pécsen óriási tömeg előtt tartott beszédében jelentette be Magyar Péter, a TISZA Párt alelnöke, hogy péntekre tüntetést szervez Budapesten.

„Megvédjük a gyermekeinket egy olyan kormánytól, ami kereszténynek hazudja magát, de két és fél hónap alatt arra nem volt képes, hogy bocsánatot kérjen az áldozatoktól. Kitüntette a gyanúsítottat, kegyelmet adott az elítéltnek, és nem kért bocsánatot, helyette álságos alaptörvény-módosítást ígérget, miközben újra és újra megtörténik a szörnyűség az intézmények falai közt” – fogalmazott Magyar Péter Pécsen.

A 444.hu beszámolója szerint azt is bejelentette Magyar Péter, hogy pénteken 18 órára tüntetést szervez a Belügyminisztérium elé, hogy Pintér Sándor belügyminiszter lemondását és az Orbán-kormány távozását követelje.

Április 22-én és 23-án Magyar Péter Békés után Baranya vármegyében folytatta országjáró körútját, mikor is Mohácson, Sátorhelyen, Villányba, Siklóson, Komlón, Szigetváron, Görcsönyben, Kozármislenyben, Cserkúton, este pedig Pécsen találkozott az érdeklődőkkel. Az országjárása során a következő napokban Tolna vármegyébe látogat el Magyar Péter.

Az ATV Kozármislenyben kérdezte Magyar Pétert:

Kiemelt fotó: Hegedüs Tünde

A bahir.hu oldalán folyamatosan nyomon követheti a magyar közélet híreit, információit.