Nemes Marci egy 4 éves, izomdisztrófiás kisfiú, ami egy végzetes kimenetelű, fokozatos izomelhalással járó örökletes betegség. Marcinak gyógyulásához szükséges egy nagyon költséges géntranszfer terápia, amely a kis beteg számára az egyetlen lehetőség.

Marci anyukája kereste meg a Pécsimamit olyan rendezvényeket keresve, ahol jótékonysági vásár formájában lehetősége van támogatást gyűjteni kisfia gyógyulásáért. 

A szülők által létrehozott NM Izmok Gyógyulásáért Alapítvány jótékonysági vásárt tart Marci gyógyulásáért a Pécsimami GYEREKKEL VAGYOK! rendezvényének kiinduló helyszínén, Pécsett a Kossuth téren.

Ha anyák napjára kerestek kedves kis ajándékokat és szívesen adakoznátok Marci javára, gyertek el május 4-én 9 órától 9:45-ig a Kossuth térre és keressétek Marci standját, ahol:

  • horgolt virágot, és
  • mézeskalács virágot / szívet és kézműves szappant válaszhattok szeretteiteknek, miközben segíthetitek Marci gyógyulását!

A családok babakocsis / kismotoros / gyalogos felvonulása:

 9.45-kor indul a Kossuth térről a Vásárcsarnokhoz,

ahol színes programok (zenés mesejáték óriásbábokkal, interaktív gyerekkoncert, anyák napi virágültetés, gyereket a magasba!) szórakoztatja, majd a kicsiket, és megható pillanatok várják  az anyukákat és nagyikat.

Az NM Izmok Gyógyulásáért Alapítvány jótékonysági vásárt tart Nemes Marci Duchenne izomdisztrófiás kisfiú gyógyulásáért a Pécsimami Gyerekkel vagyok rendezvényének kiinduló helyszínén, Pécsett a Kossuth téren. Ha anyák napjára kerestek kedves kis ajándékokat és szívesen adakoznátok Marci javára, gyertek el május 4-én 9 órától 9:45-ig.

Nemes Marci egy 4 éves, izomdisztrófiás kisfiú. A DMD egy végzetes kimenetelű, fokozatos izomelhalással járó örökletes betegség. Egy, az USA-ban engedélyezett nagyon költséges géntranszfer terápia az egyetlen lehetőség Marci gyógyulására.

NM Izmok Gyógyulásáért Alapítvány

Számlaszám: 10404302-50527083-75691011

IBAN: HU98 10404302-50527083-75691011

SWIFT kód (BIC): OKHBHUHB

Forrás: pecsimami.hu, Facebook

A bahir.hu oldal minden kis beteg gyógyulásához a nyilvánosság erejével próbál segítséget nyújtani.