Kössük össze expressz buszokkal a külső kerületeket! – egyebek mellett ez is szerepel Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt 101 pontból álló programjában.

Vitézy Dávid, főpolgármester-jelölt Budapesten született, a fővárosban nőtt is fel. Az eddigiek során három kerületben lakott, de a huszonhárom egyikében sem téved el, ismeri a város minden szegletét. Húsz éve dolgozik Budapest fejlesztésén. Civil közlekedési aktivistaként kezdte, alapítójaként vezette a BKK-t, majd a Budapest Fejlesztési Központot, jelenleg is városfejlesztési szakemberként dolgozik. Saját bevallása szerint azért indul a választáson, mert azt vallja, hogy a pártpolitikai csaták helyett végre valódi városfejlesztésre van szükség Budapesten.

Tudom: ha mi, budapestiek közösen cselekszünk, bármit el tudunk érni! Ezt bizonyítottuk idén is, amikor a BKK vezérigazgatója által pulykákhoz hasonlított utasok felháborodását képviselve ismét megakadályoztuk a járatritkításokat. Ami gyerekkori hobbinak indult, hamar szenvedélyemmé és hivatásommá vált: a Budapesti Műszaki Egyetemen végeztem, városfejlesztéssel foglalkozó közgazdászként
. –írja Vitézy Dávod a hivatalos Facebook oldalán.

A bahir.hu oldalon folyamatosan olvashat friss közéleti híreket Baranyán túlról is.