Két ember halálát követelte az a közlekedési baleset, amelyben autónak ütközött egy motoros Magyaregregy és Zobákpuszta között.
Szombaton ütközött személyautónak egy motorkerékpáros Magyaregregy és Komló zobákpusztai településrésze között, a 13-as kilométerszelvénynél. A baleset következtében a motor az autó alá szorult. A komlói hivatásos tűzoltók teljes útlezárás mellett végezték a műszaki mentési munkálatokat. A balesetben további két gépkocsi is érintett volt és a helyszínre a társhatóságok járművei mellett egy mentőhelikopter is érkezett, de két motoros életét, akik a pécsi motoros találkozóra igyekeztek, már nem tudták megmenteni az orvosok. A szörnyű tragédiával járó mecseki motoros balesetről a bahir.hu is beszámolt.

A fotónkon is látható közlekedési balesetnél is két embert a tűzoltók szabadítottak ki a járművekből, miután karambolozott egy kisteherautó és egy személygépkocsi Budapest XV. kerületében, az M3-as autópálya bevezető szakaszán, a Városkapu utca közelében. Mindkét járműbe beszorult egy-egy ember. Őket feszítővágóval szabadították ki a műszaki mentést végző fővárosi hivatásos tűzoltók.

Forrás: katasztrofavedelem.hu

Fotó forrása: kekvilligo.hu

A bahir.hu oldalon folyamatosan talál friss híreket, információkat.