A 2024/2025-ös évadra új bérletsorozatot is indít Steinhardt és Lang bérlet néven a Pécsi Nemzeti Színház.

Az évad folyamán szombatonként 17.00 órakor, 6 alkalommal lehet Pécs város csodálatos épületében részese egy színházi varázslatnak.

A pécsi színház nem csak új bérletsorozattal, de kedvezményekkel is kedveskedik a közönségének.

Kedvezmények a 2024/2025-ös évadra:

– A nagyszínházi klasszikus bérlettel rendelkező nézőink továbbra is 20% kedvezménnyel vásárolhatnak jegyet az évad folyamán a Kamaraszínházba és az N. Szabó Sándor Terembe hirdetett előadásainkra. Minden saját produkciónkra 1 bérlettel 1 jegyet!

– 20% Páholykedvezményt adunk a négy- és ötfős páholyok árából, amennyiben családjával, barátaival tervez rendszeres színházlátogatást

– 10% Hűségkedvezményt adunk régi bérlőinknek a meghirdetett nagyszínházi bérletek árából (bérletsorozatok közötti váltás esetén is)

– Új bérletvásárlók – online vásárláskor – 5%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg bérleteiket

– Ahogy tetszik bérlet és PNSZ Ajándékkártya egész évadban vásárolható, beváltása az évad utolsó előadásáig lehetséges.

A 2024/2025-ÖS ÉVAD BEMUTATÓI

MŰSORFÜZET:

https://www.pnsz.hu/userfiles/musorfuzet/2024_2025

A Pécsi Nemzeti Színház 1895. október 5-én nyitotta meg kapuit a műkedvelők előtt a Bánk bán című Erkel Ferenc-operával. Az épület 90 évig szolgálta Pécs és a térség színházszerető közönségét, de életveszélyessé vált. Az öt éven át, tartó felújításnak köszönhetően (1986-tól 1991-ig), korszerű, több szín megjelenítésére alkalmas forgószínpadot, új fény-, hang-, és videórendszert szereltek be, valamint egy négy részben süllyedő zenei árkot is kapott.

Forrás: pnsz.hu, wikipedia.org

A bahir.hu oldalon folyamatosan talál pécsi, baranyai híreket, információkat.