Burinda Zsombor szüleinek segélykiáltása a kozármislenyi fülekbe is eljutott. Városunkban is dolgoztak a sikerért. Kazincbarcikáról kellett a szónak elérnie Magyarország legkisebb zugába is, hogy eljuthasson mindazokhoz, akik megtehették, hogy akár pár száz forinttal is, de hozzájárultak Zsombor gyógykezeléséhez.

Tavaly novemberben mi is hírt adtunk az emberfeletti küzdelemről, és az országos gyűjtésről, amit a vírushelyzet cseppet sem könnyített meg. Jótékonysági rendezvények nélkül kellett a szülőknek, támogatóknak összegyűjteni a gyógykezeléshez szükséges összeget.

A segítők kreativitása nem ismert határt, változatos módon, soha igyekeztek városunkban is megmozgatni minden jó szándékú adakozót. Lásd az égből pottyant plüssöket.

Örömmel tudatjuk, hogy összegyűlt a pénz Zsombor gyógyulásához!

„Óriási hálával és örömmel írhatom ma nektek, hogy megcsináltuk. Zsombi számláján a mai napon rendelkezésre áll az az összeg, amely egy új élet kezdetét jelentheti számára. Nagyon nehéz gyűjtésen vagyunk túl! Nyáron még annyira elképzelhetetlen és rettenetesen hosszúnak tűnt ez az út. Igazából az is volt, de közben olyan embereket és olyan összefogást ismerhettünk meg, ami legalább annyira elképzelhetetlen volt, mint maga az összeg. Köszönjük nektek! Örök hálánk és elismerésünk minden egyes embernek, aki bármilyen módon segítette ezt a gyűjtést! Az pedig, hogy a Duna Bonum Alapítvány most kipótolta, egy szintén hatalmas összeggel egy óriási harc és menetelés végét jelzi! Ezúton is köszönjük nagylelkűségüket és emberségüket. Elmondhatatlan milyen hálát érzünk most feléjük is. Tudjuk jól, hogy meghatotta őket is Zsombi története, hisz elmesélték, hogy a szívbetegség kapcsán ők is érintettek a témában és mélyen együttéreznek velünk. Hisszük az igazi szeretet és összefogás a bajban valóban megmutatkozik. Óriási erőt képvisel. Mint ahogy ti mindannyian, akik támogattatok minket. Hatalmas az erőnk együtt, amit a szeretet és az együttérzés hajt. Legyetek büszkék magatokra! Mi azok vagyunk rátok!”

Olvasható az örömhír Burinda Zsombor gyógykezelésére létrehozott közösségi oldalon.