Egészen csodálatos sorozatot produkál a Kozármisleny SE NBI/B női felnőtt kézilabda csapata. Zsinórban a tizenötödik veretlenül megvívott mérkőzésünknél tartanak, szombat délután a kozármislenyi sportcsarnokban a Győri Audi ETO KC U20-as együttesét múlták felül.

A győriek ugyan a tabella utolsó előtti helyén állnak, de nemrég alaposan megizzasztották a NEKA-t, egyetlen góllal kaptak csak ki Balatonbogláron. A kozármislenyi lányok azonban nem hagyták magukat, és játékukkal biztosították, hogy izgalmas legyen a szombati hajrá! A hazai bajnokin nagyon meggyőzően kezdtek, az első félidőben megmutatott határozott védekezésünknek és hatékony támadójátékuknak köszönhetően harminc perc alatt eldöntötték a találkozót sorsát, mert a félidőben már 17-7-re vezettek. A folytatásban már sokkal kiegyenlítettebb volt a meccs, nem tudták ugyan tovább növelni előnyüket, így a végére megmaradt a kereken tízgólos különbség, 31-21-re győztek! Gratulálunk!

Zdenko Kordi: Tizenötödik mérkőzésünk veretlenül, a harmadik hét nap alatt! A keddi és a mai meccsen is fontos győzelmeket szereztünk, amelyeknek köszönhetően nőhet az önbizalmunk, ugyanis nagyrészt jó játékot nyújtottunk. Jó volt ezt látni, ezért dolgoztunk az utóbbi hónapokban. Rövid pihenő vár csak ránk. Ahogy eddig, ezután is lépésről lépésre haladunk a szezon végéig. Az egész csapat megérdemli a dicséretet. Bravó, csajok, hajrá, Misleny!

Kozármisleny SE–Győri Audi ETO KC U20 31-21 (17-7)
Női kézilabda NB I. B Nyugati csoport.
Vezette: Maródi István Márk, Novák Péter.
Kozármisleny SE: Vig (kapus), Gadányi (kapus), Wichmann (kapus), Polics 9, Hornyák 7, Markovics 4, Scheffer 3, Tobak 3, Grénus 2, Schäffer 1, Péter P. 1, Kovács V. 1, Halász, Linder, Fledrich, Takács.
Vezetőedző: Zdenko Kordi.

Forrás: kozarmislenyse.hu

Fotó. kozarmislenyse.hu