Nem volt olyan régen, alig másfél éve, hogy az 5-ös számú fideszes párttagkönyv tulajdonos – nevezetesen Bayer Zsolt – rákérdezett a Fidesz frakcióvezetőjénél arra, hogy miként bírják a fideszesek fizikai erőszak nélkül. Arra egyetlen normális ember nem gondolhatott, hogy erre bizony igény van az állampártban, sőt lassan már állampolgári kötelességnek látszik.

Azt már tudjuk, hogy a fideszesek nem tisztelik a nőket, és az agresszió sem áll tőlük messze. A berettyóújfalui Fidelitas-elnököt épp most ítélte el a bíróság azért, mert válogatott szidalmak közben ittasan bántalmazott egy hölgyet, annak jobbikos szimpátiája miatt. Erőszak, gyűlöletkeltés, agresszió – családok, barátok, embertársak egymásnak ugrasztása – ez az, amit Habonyék Orbán hatalma érdekében kifőztek a boszorkánykonyhán. Ki lehet mondani, a Fidesz által elszórt mag termékeny talajra hullott: épp a minap – nem éppen országunk jó hírét keltve – leköptek és bántalmaztak két német szurkolóhölgyet vélt vagy valós világnézetük miatt. Apa és fia. Miért? Mert ezt hallják a propagandából 0-24-ben. Mert ez tűnik ma érdemnek.

Ma eljött annak is a napja, hogy ellenzéki politikusokat támadnak meg, az ő életüket és testi épségét veszélyeztetik. Ez bele van kódolva az orbáni rendszerbe. Fonyódligeten, a Mészáros-Orbán duó által ellopott, gyerekeknek épült Erzsébet tábor előtt Jakab Péter, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje, és Steinmetz Ádám országgyűlési képviselő, előválasztási jelölt szerette volna felhívni a figyelmet az ország orbáni kifosztására. Ezt a Mészároséknak dolgozó munkagép sofőrje megakadályozza. Mert azt látja, azt hallja minden csatornán, hogy az igazságot el kell hallgattatni, aki kimondja, a föld színéről is el kell tiporni. Még azon az áron is, ha ezzel magyar állampolgárok életét veszélyezteti. A fideszes dózer nem ismer kegyelmet.

A botrányos eset ide kattintva megtekinthető.

Ennek a kíméletlen stílusnak, a botrányos közhangulatnak egyetlen felelőse van: a hatalmához, a lopott zsákmányhoz beteges módon ragaszkodó Orbán!

Jövő tavasszal ennek is véget vetünk, mert jön az elszámoltatás! Az ítélethirdetéshez minden tisztességes magyar emberre szükség lesz. A lopott pénz akkor is visszajár! Fizessenek a tolvajok, és végre éljenek jól a magyarok!

Jobbik Magyarországért Mozgalom, a magyar néppárt