„Keresztes László Lóránt, Pécs és Baranya megye legaktívabb parlamenti képviselője.” – kezdi a videóban bevezetőjét Péterffy Attila, Pécs Megyei Jogú Város polgármestere, amely a az LMP frakcióvezetőjének látogatásakor hangzott el.

„Azt gondolom, személye garancia arra, hogy 2022-től megfelelő politikai képviseletet kapjanak a választókerület polgárai. Hajrá Lóránt!” – hallhatóak a pécsi polgármester szavai.

„Jó és erős együttműködésre van szükség egy város polgármestere, és egy térség országgyűlési képviselője között, annak érdekében, hogy közösen tudjuk biztosítani mindazokat a feltételeket, amelyek szükségesek a pécsiek számára fontos közszolgáltatások biztosításához, a munkahelyteremtéshez, a gazdaság fejlesztéséhez. Én készen állok erre az együttműködésre!” – reagált Pécs polgármesterének szavaira dr. Keresztes László Lóránt.

„Köszönöm szépen Péterffy Attila, Pécs Megyei Jogú Város polgármesterének támogatását. Kérem támogassanak Önök is az előválasztáson! Közösen legyőzzük a Fideszt Pécsett és Baranyában is!” – olvasható dr Keresztes László Lóránt facebook oldalán közzétett sorait, amely az alábbi videót vezeti fel.

Íme a videó teljes anyaga: