A papírmentes ügyintézéssel nem csak időt, sorban állást  spórolhatunk meg, de a környezetvédelem számára is fontos döntést hozunk. A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. most a környezet védelme, és a felhasználóbarát ügyintézés mellett a beteg, nehéz helyzetben lévő gyermekek védelmére, támogatására is gondolt.

A DRV Zrt. az online számlabefizetés kényelmes, biztonságos és környezetkímélő módját kínálja az ügyintézésnek. Ha most vált elektronikus számlára, a felsorolt előnyök mellett egyszeri díjkedvezménnyel is jutalmazza döntését továbbá mellette támogat egy gyermekalapítványt.

Amennyiben úgy dönt, hogy kipróbálja a papírmentes ügyintézést, és vízdíját a továbbiakban nem postai csekken, hanem az ingyenesen igénybe vehető Díjnet számlabemutató szolgáltatón keresztül, online fizeti be, a sikeres e-számla-regisztrációt követően egyszeri bruttó 500 Ft (ötszáz forint) vízdíjszámla-kedvezményben részesítik, melyet a következő számla végösszegéből írnak jóvá. Ezenkívül a DRV Zrt. további bruttó 500 Ft (ötszáz forint) támogatást utal regisztrációnként a Csodalámpa Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő Alapítvány támogatására.

A Csodalámpa Alapítvány életveszélyesen beteg, 3 és 18 év közötti, Magyarországon gyógykezelt gyermekek egy-egy saját kívánságát teljesíti. Boldogságot adnak támogatóik segítségével, hozzájárulva a gyógyító munkához és a rehabilitációhoz. Döntésével most Ön is reményt adhat egy gyermek gyógyulásához.

Ha tehát most vált e-számlára:

  • egyszeri kedvezményben részesülhet (bruttó 500 Ft/sikeres regisztráció),
  • támogathatja a Csodalámpa Alapítványt (bruttó 500 Ft/sikeres regisztráció),
  • óvhatja környezetét, és
  • kényelmesen kezelheti vízdíjszámláit.

Miért előnyös még az online ügyintézés?

  • Mert a számlák a Díjneten keresztül fogadhatók, megtekinthetők és letölthetők.
  • Mert a számlákat rögtön be is lehet fizetni bankkártyával, okostelefonnal, internetbankon keresztül, csoportos beszedési megbízás vagy egyedi utalás útján.
  • Mert nem kell sorban állni a postán, illetve nem kell figyelni, hogy mikor érkezik a számla.
  • Mert átláthatóbb, hiszen több szolgáltató számláit egy helyen lehet gyűjteni és rendszerezni.

Mit kell tennie, hogy DÍJNETES legyen?

Regisztráljon a www.dijnet.hu oldalon a https://www.drv.hu/e-szamla-ugyintezes oldalon leírtaknak megfelelően.

Forrás: drv.hu

Fotó: pixabay.com