Verekedéssel rendezték a vitát, a rendőrök elfogták őket.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2021. augusztus 25-én délután arról, hogy őt és édesapját bántalmazta két másik férfi Kisvaszaron. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy egy 53 éves helyi férfi, és 24 éves fia az utcán egy korábbi nézeteltérés miatt összeszólalkozott a bejelentővel, és annak édesapjával. A veszekedés odáig fajult, hogy bántalmazták is vitapartnereiket. Egyikük kézzel, a másikuk pedig egy bottal ütötte meg a sértetteket, akik a bántalmazás során könnyebben megsérültek. A rendőrök a feltételezett elkövetőket elfogták, majd mindkét férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A garázda apa és fia ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság, valamint könnyű testi sértés elkövetése miatt nyomoz a Komlói Rendőrkapitányság.

Kifosztott egy idős asszonyt Pécsett, a rendőrök elfogták.

A pécsi nyomozók 2021. augusztus 25-én gyanúsítottként hallgattak ki egy 25 éves siklósi férfit. A gyanú szerint a férfi július 29-én este Pécsett, a Kertvárosban megszólított egy, a járdán várakozó idős asszonyt. Megkérdezte a nőtől, hogy mennyi az idő, majd hirtelen kitépte a sértett nyakából az aranyláncát, és azzal elszaladt. Az eset során személyi sérülés nem történt. A rendőrök a nyomozás során beazonosították a feltételezett elkövetőt, majd elfogták, és előállították a rendőrkapitányságra. Kihallgatását követően őrizetbe vették, ellene kifosztás elkövetése miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

Forrás: police.hu