A napokban jelent meg Várkonyi Andrea: És ezt lehet? Jogod van jól lenni című könyve, amelyben intim részleteket osztott meg Mészáros Lőrinccel való kapcsolatáról. A részleteket a Blikk szemlézte, ezekből kiderül, hogy milyen férfiakat szeret Várkonyi, de az is, hogy milyen jókat tud aludni az ország egyik legbefolyásosabb üzletemberének mellkasán.

A pár szeptemberben házasodott össze, és a jelek szerint nagy a boldogság. „A minőségi párkapcsolat az én felfogásom szerint az, amelyik minden értelemben kielégítő tud lenni. Én azt a férfit keresem, aki nemcsak a szerelmem, hanem barát is, szexpartner is, társ is” – írja Várkonyi, ami már sokaknak a „túl sok információ” kategóriájába eshet.

Néhány oldallal később aztán kifejti álláspontját az férfiasságról is, amibe szerinte beletartozik, hogy „az illető valamit elért az élete során, saját karrierje, egzisztenciája van. Itt nem a forintok számítanak, hanem hogy valamit kezd az életével. Egy férfihoz számomra a hatalom is hozzátartozik. Nem politikai hatalom, hanem az, hogy a pályáján nem a ranglétra alján áll, hanem fel tud mutatni valamit, amit elért, kiharcolt, saját érdemei, tudása, képzettsége alapján.” Azt olvasóinkra bízzuk, hogy ennek mennyire felel meg Mészáros Lőrinc, aki köztudottan leginkább vaskos állami megrendelésekből tartja fent cégbirodalmát.

Nem hiányozhatnak a könyvből az igazán intim „vallomások” sem, a TV2 igazgatóságába is bekerült Várkonyi ugyanis gyakran összebújik a gázszerelőből lett milliárdossal: „Sokáig azt hittem, csak a romantikus filmekben létezik, hogy két ember egymás karjában szenderedik el, de most, amióta megtaláltam a páromat, meglepődve figyeltem fel rá, hogy csak ráhajtom a fejem a mellkasára, és mint a kisbaba, úgy alszom” – írja még a könyvben.

Forrás: Blikk