Mint ismert, még tavaly ősszel történt incidens az egyik pécsi iskolában, ahol Jancsula Dezső, azaz Dezső bácsi tett rendet. Akkor neveletlen, nem is abba az intézménybe járó kamaszok dohányoztak az iskola területén, és meglehetősen agresszíven léptek fel. Balhé lett a dologból, videók készültek, és az a hihetetlen szituáció áll fenn, hogy az iskola tanulóit és tanárait védeni próbáló Dezső bácsit hurcolták meg az ügy miatt, a hülye gyerekek (már elnézést a kifejezésért, de azok) helyett.

Hála az égnek példátlan az összefogás a Nefko tanáráért, Dezső bácsiért, aki sajnos az állását is elveszítheti, emellett közel 200 ezer forintos büntetést is kapott. Ez így nem helyes. Nagyon nem.

Ha agresszív suttyók bemennek egy iskola területére, ahol dohányoznak, kötekednek és ki tudja mit csinálnak, az bűn. Ha egy tanár kiteszi őket, és nagyon helyesen megvédi az intézményt, az nem bűn, hanem minimum kötelesség, de ismerve ezeket a kamaszokat, inkább hőstett. Nincs igazság, ha ezért a tanár fogják elítélni, a kamaszok és azok szülei helyett.

Az nem normális, hogy az kerül bajba, aki épp a rendet kívánja őrizni és fenntarthatni, és nem azok, akik azt meg akarják zavarni.

Dezső bácsi tette, amit jónak és helyesnek gondolt, és most mégis bajba kerülhet emiatt. Mutassuk meg nagyon sokan, hogy vele vagyunk, hogy nem hagyjuk őt egyedül!

Hajrá Dezső bácsi!