A tavalyi évhez hasonlóan ezúttal is egy játék keretében jótékonykodik a pécsi kvízes közösség. Az eseményre – hasonlóan a korábban már meghirdetett Jótékonysági ételosztáshoz – december 17-én kerül sor, az esti órákban, 19 órától a Sophie étteremben, akik az esemény kedvéért ezúttal nyitva tartanak az esti órákban. A rendezvény bárki számára nyitott. Mint szervező, szeretnék néhány szót írni arról, mi várható az eseményen és ezúton invitálni mindenkit, hogy ha teheti, vegyen részt rajta.

Az idei évben a Nevetnikék Alapítvány javára kerül megszervezésre az esemény. Bár az Alapítványtársadalmi összefogás révén a jövőben új helyre költözhet, ám még mindig sok a munka, ráadásul a Karácsony is közeleg. Így segítséget továbbra is fogadnak.

3-8 fős csapatok jelentkezését várjuk a rendezvényre. Az esemény ingyenes, de minden induló csapatot kérünk, hogy valamivel támogassa az Alapítványt:

– Pénzadományra van lehetőség, akár a helyszínen is, vagy banki átutalással a 11731001-23125324-00000000-as számon, utóbbi egyszerűbb (közleménybe kerüljön, hogy jótékonysági kvíz).

– A jövőbeli technikai feladatokhoz számos eszközre van még szükség, többek között kötélre, ragasztószalagra, facövekekre. A csatolt képen megtalálható, hogy pontosan mik.

Az adomány ennyiségére vonatkozó minimális elvárás nincs, minden csapat a saját anyagi és egyéb lehetőségeihez mérten eldöntheti, mennyivel tud segíteni.

A részt vevő csapatok a mellett, hogy játszhatnak egy hangulatos kvízjátékon, akár nyerhetnek is. Az eseményt ugyanis számos szponzor, konkrétan az AVON, a Pécsi Állatkert, a Sophie étterem, a Parapark és a Rejtélyek Pincéje, is támogatja nyereményekkel. Így a legjobb helyezést elérő csapatok ajándékcsomaggal, állatkerti belépőjegyekkel, ételkuponokkal vagy szabadulószoba-belépőkkel is támogathatja az eseményt.

Ha szeretnél részt venni a kvízen, akkor nem kell mást tenned, mint az esemény Facebook-csoportjába, amelyet itt megtekinthetsz, beírni a csapatod nevét és a várható létszámotokat!

Várunk mindenkit szeretettel!