Egy közszereplőről készült kompromittáló adatok is előkerültek Schadl György hálószobájának páncélszekrényéből. Egy borítékban két fénykép volt, ezeken három meztelen ember látható intim helyzetben, és egy közszereplő neve szerepelt a fotók mellett talált két DVD-n. A közszereplő azt mondja, nem ismeri Schadl Györgyöt, és szerinte nem készülhettek róla kompromittáló felvételek.

Kompromittáló adatokat találtak az egyik közéletben szereplő személyről a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar letartóztatott vezetőjénél, Schadl Györgynél tartott házkutatáson – értesült az RTL Híradó

Egy férfi egy nővel szexuális aktust folytat egy ágyon, egy tükrös-tolóajtós szekrény mellett. Ezt az aktust egy másik személy fényképezi, ő is látszik a felvételen. 

Mindannyian meztelenek” – az ügyészség összefoglalója szerint ezt ábrázolja az a két fénykép, ami egy borítékban került elő Schadl György hálószobájának páncélszekrényéből tavaly november elején. 

A képeket és a DVD-t bűnjelként vették jegyzőkönyvbe, ez utóbbiról Schadl előbb azt mondta, hogy nem tudja, mi van rajta, majd később azt, hogy üzenetváltások vannak kimentve rá.

Az ügyészség megfogalmazása szerint „a lefoglalt boríték egy közéleti személyre nézve kompromittáló adatokat és feltehetően kompromittáló videófelvételt is tartalmaz”. Az RTL Híradó megkereste a DVD-n feltüntetett közszereplőt, aki azt mondta, hogy nem ismeri Schadlt, nem zsarolták meg, és nem tudja elképzelni, hogy kompromittáló felvétel készült volna róla.