A VIVA TV korábbi prosztó műsorvezetőjének láthatóan bejött, hogy a kormány propagandistája, influenszere lett. A Mercedes, amiben ül, felszereltségtől függően akár 80 millió forintba is kerülhet (ebből nagyjából 300 tonna akciós csirke farhátra futná). Philipnek nagyon bejött a propaganda, a válság és a cég teljesen üres honlapja ellenére 2020-ban is sikerült kivennie 200 millió osztalékot a tulajdonában Norton Consulting Zrt-ből. – írja Hadházy.

A nagyobb baj a jobb alsó képen látszik: a múlt héten is sikerült 7,6 millió forintért hirdetnie a Facebook-oldalát, amire egyébként csak kevesen lennének kíváncsiak. Az elmúlt években pedig már százmilliót költött arra, hogy az arcunkba tolja a kormánypropagandát. A hülyének is megéri – neki legalábbis biztosan! – zárja sorait az ellenzéki képviselő.

Nem ez az első eset, hogy luxus autóval fotózzák le Rákay Philipet, született Kálmánt. Korábban az Átlátszó számolt be arról, hogy 47 millió forintot érő terepjáróban ült, egyébként láthatóan szereti a Mercedeseket Rákay, ahogy most is, úgy akkor is ilyen márkájú autóval közlekedett.

Nem hiába, egy ennyire tehetséges ember megérdemli…