Holnap, 2022. május 1-én, a Kozármislenyi Művelődési Központ környezete ad otthont a Mislenyi Majális felhőtlen szórakozást ígérő programjainak, ahol az egész család találhat magának kellemes időtöltést.

Grillen és bográcsban főnek majd egész délelőtt a finomabbnál finomabb étkek a meghirdetett főzőversenyre, a műfüves focipályán lehet majd ledolgozni a Mislenyi Foci programon a felszedett felesleges kilókat. De sportolhatunk a Misleny Race családi futóversenyen. Street ball kosárlabda bemutatón szurkolhatunk, izgulhatunk. A bátraknak lesz kötélhúzó verseny, a kicsiknek ugrálóvár, mászófal és arcfestés, felnőtteknek gasztroudvar, nagyiknak örömtánc.

A legtöbb érdeklődőt mégis bizonyosan a „LEGYÉL TE MISLENY TOLDIJA!” címmel meghirdetett program vonzza majd a majálison. Ifj Fekete László részvételével, és az Universe Strong szervezésében kerül megvalósításra a Nemzetközi Erős Emberek Utánpótlás Versenye. Jönnek Kozármislenybe megmérettetni magukat Magyarországról, Szlovákiából, Lengyelországból és Romániából. A versenyszámok közül íme néhány: golyóemelés, traktorgumi forgatás, sziklacipelés, súlypiramis, buszhúzás. A program május 1-én, 15 órakor kezdődik.

A nemzetközi  megmérettetés kozármislenyi nyertese 100.000.- forint értékű ajándékutalványban részesül, amely 2 fő részére a Hotel Castello Thermal Spa Siklós szállodában korlátlan fürdőhasználattal, továbbá elvégezheti a kezdőrúgást Kozármislenyben a 2022. 05. 04-i HR-Rent Kozármisleny – MTK Budapest II. futballmérkőzésen.

A felfokozott hangulatot, és az egész napos szórakozást a város díszpolgárának, Rudán Joenak a koncertje zárja, ami este 18 órakor kezdődik, és 19 órakor zárul.