Északnyugat felől több hullámban gyenge csapadék érkezik, de számottevő esőre nem készülhetünk. A minimumok 17 és 20 fok között alakulnak.Az északnyugati szél erős, olykor viharos lehet.  A front mögött több fokos lehűlés érkezhet, a maximumok 28 és 30 fok között alakulhatnak ezen a napon. Délután szórványosan záporok-zivatarok kialakulására kell készülni! Esti óráktól egy-egy hevesebb cóc sem kizárt! 

Délután további szeles időre kell készülni és a nap folyamán képződött zivatarok megsokszorozódnak. egyre többfelé ered el az eső. Záporok mellett zivatarok kialakulása sem kizárt, melyet felhőszakadás (15-20 mm) jégeső (1-3 cm) és erős, olykor viharos szél (80-100 km/h) kísérhet! Felhívjuk a figyelmet arra, hogy ez nem mindenhol fordulhat elő, sőt lehetnek területek, ahol nem is fog esni. A hőmérséklet maximuma 30-32 fok között alakul. Egyelőre megmondani hol alakulnak ki, de napközben több friss poszttal érkezünk!

Este folytatódik a csapadékos idő, majd kelet felé fokozatosan megszűnik az eső. A szél viszont továbbra is élénk lesz! A hőmérséklet 20 fokig visszahűl. – írja a Meteo Mecsek