Az országos TérZene program részeként 2022. szeptember 25-én, vasárnap 12:30 órakor immár 27. alkalommal ismét „Zenélő Kozármisleny” program várja a helyieket és vendégeiket a Kozármisleny, Pécsi utca 1 szám alatt található Művelődési Központban. Az „Zenélő Kozármisleny” rendezvénysorozat soron következő, 27. előadásának keretében a:

Luis Eduardo Castagno Trió

műsorát hallgathatja meg holnap a közönség.

Egy kis ízelítő a Luis Eduardo Castagno Trió előadásából:

A műsor keretén belül közreműködik:

  • Luis Eduardo Castagno gitáron és énekel,
  • Ursu Gábor gitáron,
  • Horváth Mihály szájharmonikán.

A Luis Eduardo Castagno Trió produkciója, egy igazi zenei utazást ígér Latin-Amerikába. A trió előadásaiban felcsendülnek olyan dél amerikai országok zenéi, mint Mexikó, Argentina, Kuba, Peru, valamint spanyol slágerek, ismert sztenderdek is elhangzanak, többek között Gipsy Kings is. Koncertjeiket mindig a fergeteges latin hangulat jellemzi, a latin zene kedvelőinek nagy örömére. Luis Eduardo Castagno a 70-es években érkezett Argentinából Európába. Autentikus zenei előadásaival, valamint régebben egy gaucho show-val járta a világot, végül Magyarországon telepedett le. Triójában Ursu Gábor Emerton-díjas klasszikus gitárművész kíséri, változatos játéktechnikája olyan, mintha egy teljes zenekari kíséretet hallanánk. Horváth Misit elsősorban a blues és a populáris műfajokból ismerhetjük, azonban ebben a vasárnapi, kozármislenyi produkcióban szájharmonika játéka a blues helyett a dél-amerikai dalok hangulatát idézi majd meg. 

A zenei sokszínűség jegyében teltek az eddigi kozármislenyi alkalmak, ezek során a változatos stílusú zenei programok, amelynek keretén belül hallhatók voltak a klasszikus zenétől, swingen át a rézfúvósok, a jazz, az akusztikus könnyűzenéig sok zenei csemege. A programok során a fellépők minden alkalommal széles repertoárt mutatnak be, így a kozármislenyi közönség hétről-hétre új, igényes művekkel ismerkedhetett meg. A holnapi, vasárnapi műsor is egy remek zenei csemege ígérete.

Forrás: horvathmisi.hu