A közösségi oldalukon tették közzé a Pécsi Gyermekgyógyítók, hogy egy mikroszkópra szerelhető kamerára gyűjtenek, amely lehetővé tenné a számukra az ügyeleti idő alatti konzultációkat, esetmegbeszéléseket, jó minőségű és gyors képmegosztással.

Nincs annál torokszorítóbb, mikor egy gyermeket betegen szenvedni látunk. A gyermekkórházak vagy éppen a kórházak gyermekonkológiai osztályain sajnos országszerte minden ágy folyamatosan foglalt. Nagyon kevesen bírják ezeken az osztályokon a munkát, a feszültséget, a gyermekek segítséget kérő tekintetét. Akik maradnak, azok viszont minden eszközt bevetnek, hogy a kórházi ápolásra szoruló kicsiny betegek mindennapjait megkönnyítsék, vagy éppen a gyógyulásuk érdekében minden lehetőséget megkeressenek.

Ha kell, mikroszkópra szerelhető kamerára gyűjtenek!

A Magyar Gyermekonkológiai Hálózat orvosai, nővérei és ápolói az ország 8 pontján küzdenek nap, mint nap a rákos gyermekek életéért. Ők a Gyermekgyógyítók!

Ők azok, akik hol farsangi jelmezbe, hol fűszoknyába, hol pedig pizsamába öltözve visznek vidámságot a kis betegek napjaiba.

Most bárki segíthet teljesíteni a Pécsi Gyermekgyógyítók kívánságát!

Ennek a szuper csapatnak most szüksége van egy mikroszkópra szerelhető kamerára, amely lehetővé tenné az ügyeleti idő alatti konzultációkat, esetmegbeszéléseket jó minőségű és gyors képmegosztással. Ez a megoldás hatalmas előrelépést jelentene a gyermekek minél eredményesebb gyógyításához!

Az eszköz teljes ára 1 millió forint, ehhez járulhatsz hozzá a következő oldalon:

https://www.gyermekdaganat.hu/kivansaglista/mikroszkopkamera-a-pecsi-kozpontunk-reszere/?utm_source=fb&utm_medium=post&utm_campaign=pecs&fbclid=IwAR2MRT9uycBaG4zntHnnvSz2ZUncIwCczNNia3Y_vETmErl0Dth0EDr10vQ

Az UNICEF kezdeményezésére 1954 óta szeptember 20-án tartják a Gyermekek Világnapját!

Ezen a napon különösen tekintettel kell gondolni azokra a gyermekekre, akik betegség, szegénység, háború vagy más nehéz helyzet miatt szenvednek.

Szeptember a gyermekrák elleni küzdelem hónapja! A gyermekorvosok, és az ápoló személyzet szaktudásukat és elhivatottságukat adják ehhez a küzdelemhez, a szülők a beléjük vetett bizalmukat, a gyerekek pedig minden erejüket és bátorságukat!Szeptemberben bárki részese lehet a gyermekrák elleni küzdelemnek, a gyermekek gyógyulásának!

Hogyan?

Magyar Gyermekonkológiai Hálózat weboldalán található k ívánságlistán megtalálható azoknak a fontos eszközöknek a listája, amelyekre az ország 8 gyógyító központjában épp most a legnagyobb szükségünk van!