Egy nap öt balesethez hívták a megyei katasztrófavédelmet – erről a honlapjukon számoltak be.

Lecsúszott az útról, majd az oldalára borulva a szántóföldön állt meg egy kisbusz a Szigetvár és Szabadszentkirály közötti útszakaszon tegnap délelőtt. A járműben négyen utaztak, közülük egy embert könnyű sérülésekkel kórházba szállítottak. A szigetvári hivatásos és a szabadszentkirályi önkéntes tűzoltók a helyszínt biztosították, illetve a forgalom irányításában segédkeztek.

Két-két személyautó ütközött össze tegnap Pécsett, a Táncsics Mihály utcában és a Mártírok útján. A balesetekben senki sem sérült meg, az autók áramtalanítására nem volt szükség.

Két személyautó ütközött össze tegnap késő délután Lúzsokon, a Fő utcában. Az egyik autó az árokba is sodródott, ahol az oldalára borult. Mindkét járműben csak a sofőr utazott, egyikük könnyebb sérüléseket szenvedett. A sellyei hivatásos tűzoltók átvizsgálták a kocsikat, majd áramtalanították az árokba borult autót.

Egy kanyarban kisodródott, majd felborulva, az árokban állt meg egy személyautó kedd késő este Beremenden. Az autóban négyen utaztak, egyikük sem sérült meg a balesetben. A helyszínre a villányi hivatásos tűzoltókat riasztották.