November 6-ig várják a jó állapotú, de már nem használt mesekönyveket a gyűjtőkbe. Az adomány könyvekkel olyan kisgyermekeket, vagy éppen tinédzsereket szeretnének támogatni, akiknek a mese, az olvasás, a könyvek világa luxusnak számít. Ezeknek a gyermekeknek a családjaik megélhetési nehézségekkel, a mindennapi terhek miatt nem tudják megvenni csemetéiknek az áhított olvasnivalót.

A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet és a FOXPOST közös akciójához könnyen lehet csatlakozni, mivel a kiválasztott könyveket az országosan elérhető, több mint 700 csomag automatájának egyikébe kell csak elhelyezni.

Tehát az adományozás nagyon könnyen megvalósítható, egyszerűen és könnyen elérhetőek a gyűjtőhelyek.

Mindannyian tudjuk, hogy olvasni jó. Azonban sajnos sokaknak az olvasás élménye, a könyvek világa luxusnak számít családjaik megélhetési nehézségei, a mindennapi gondjai miatt.

November 6-áig jó állapotú, de már nem használt mesekönyveket gyűjtenek a FOXPOST segítségével olyan rászoruló gyerekek számára, akik csak ily módon tudnak a mesékhez, az olvasás öröméhez jutni.

A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet a FOXPOST-al közösen az elmúlt héten indította el a közös jótékonysági akciót. Egy hét alatt már közel 5000 mesekönyv gyűlt össze.

Továbbra is arra biztatnak mindenkit, hogy a jó állapotban lévő, de már nem használt mesekönyveket, ifjúsági regényeket küldjék el idén karácsonyra azoknak, akik csak ilyen módon tudnak a mesékhez, az olvasás öröméhez jutni.

További információt az akcióról itt találhatók:

Magyar Ökumenikus Segélyszervezet

FOXPOST

A gyűjtés november 6-ig tart!

Tegyük együtt boldogabbá sok-sok gyermek ünnepi várakozását!