2022. november 18-án, este 17 órára egy különleges estére invitálják a kozármislenyieket a  helyi Művelődési Központba. A KultúrSzalon Exkluzív műsorvezetőjének, Dombi-Mirolya Lizának a vendégei ezen a pénteken Bodoki Szilvia, az „Adj Esélyt” Állatvédő Egyesület vezetője, Kertész Anikó, a kozármislenyi kutyás közösség összefogója, és Mika Viktória, a Kozármislenyi Alkotó Műhely vezetője.

A novemberi KultúrSzalon Exkluzív ezúttal egy nemes céllal is kiegészül, ugyanis az eseményt kiállítás megnyitó és jótékonysági plakát-, valamint naptárvásár előzi majd meg.

A jótékonysági gyűjtés pedig a Kozármislenyi „Adj Esélyt” Állatvédő Egyesület segítségre és védelemre szoruló állatainak életét hivatott megkönnyíteni.

A kozármislenyi KultúrSzalon Exkluzív estéjén a közönség Dombi-Mirolya Liza vezetésével a felelős állattartásról beszélgethet majd a talk showvendégeivel, Bodoki Szilviával, Kertész Anikóval és Mika Viktóriával, a kezdeményezés megálmodójával.

A kozármislenyi „Adj Esélyt” Állatvédő Egyesület létezéséről, tevékenységéről, munkájáról, álmairól mi is hírt adtunk a 2022. március 12-én közölt írásunkban.

Menhely a veszélyben lévő állatokért