Baranya-megyét Takács Babett Fanni képviseli 19-es rajtszámmal a Miss Hungary döntőjében.Idén ismét szoríthat a megye, hiszen a Miss Hungary Nemzeti Szépségverseny döntőjében pécsi szépség is ringbe száll a 2022-es koronáért! A Nemzeti Szépségverseny, a La Burrata Mozzarella Miss Hungary 2022-es döntője december 11-én Budapesten az Aquaworld Hotel Amazonas dísztermében kerül megrendezésre. Csupán 150 néző jelenlétében zajlik a királynő koronázása, viszont az Oxygen Music stábja tv felvételt készít az eseményről, és elindult az applikációjukon, illetve a weboldalukon a közönségszavazás is értékes nyereményekkel.
A színes programok, Freelusion Show, Dinasma Design bemutató és számos fellépő mellett a 26 tagú mezőny több tourral mutatkozik be, és a zsűri a Crystal kis és nagy estélyi, valamint a Paloma fürdőruhás felvonulás alapján dönthet a döntőbe jutottak közül.

Első ízben a Miss Hungary karitatív célt tűzött ki maga elé, a Kéz a kézben alapítvány által segített autista gyermekeket fogja támogatni adományával.

Íme Takács Babett bemutatkozó szövege: Fanni vagyok, 19 éves. Pécsről érkeztem. A Rippl Rónai Művészeti Egyetemen tanulok, Kaposváron, Mozgókép és Média szakon. Szeretek edzeni, utazni. Nem ez az első szépségversenyem. 2017-ben megnyertem a  Baranya megye szépe címet Tini kategóriában, majd indultam a Miss Hungary-n 2018-ban, szintén Tini kaFwd: Takács Babett 19-es rajtszámtegóriában, ahol bekerültem a TOP 5-be. 10 éves versenytáncos múlttal rendelkezem, valamint 12 éves korom óta kérnek fel rendszeresen fotózásokra. Nagyon szeretem ezt a világot és remélem sok ilyen és hasonló élményben lesz még részem.