Az emberek biztonsága érdekében a rendőrök korlátozták a forgalmat.

A Budapesti Rendőr-főkapitányág Tevékenység-irányítási Központjába 2023. január 4-én 15 óra után több bejelentés érkezett, hogy a Margitszigeten egy szabadon kószáló, nagytestű vaddisznót láttak.

A látogatók biztonsága érdekében a rendőrök nem engedik be a szigetre a jármű- és gyalogosforgalmat, valamint értesítették az illetékes vadásztársaságot.

Frissítés

A vaddisznó feltehetően már kiúszott a szigetről. A látogatók biztonsága érdekében a budapesti rendőrök továbbra is ott járőröznek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányág Tevékenység-irányítási Központjába 2023. január 4-én 15 óra után több bejelentés érkezett, hogy a Margitszigeten egy szabadon kószáló, nagytestű vaddisznót láttak. A látogatók biztonsága érdekében a rendőrök korlátozták a jármű- és gyalogosforgalmat, valamint értesítették az illetékes vadásztársaságot. A terület átivizsgálása során nem találták a vaddisznót – a szakember véleménye szerint a jól úszó állat már elhagyhatta a szigetet, ezért a forgalomkorlátozást 16 óra 45 perckor feloldották. A szigeten a budapesti rendőrök tovább járőröznek.