2023. január 11-én, szerdán 17 órakor Kozármislenyben, a Művelődési Házban az elmúlt hónapok legaktuálisabb kérdéséről, az energiaválságról hallgathatnak az érdeklődők előadást Holoda Attilától, és beszélgethetnek erről az igen csak égető kérdésről.

Az este vendég előadója Holoda Attila, energetikai szakértő, volt energetikáért felelős helyettes államtitkár lesz, aki „Így spóroljon a rezsin!” címmel tart útmutató előadást.

Az elmúlt időszak energia árainak emelkedését már mindannyian a pénztárcánkon és a bőrünkön érezzük. Ebből az apropóból az új év első programjaként Kozármislenyben egy energetikai előadás kínál lehetőségeket és válaszokat a miértekre az érdeklődők számára január 11-én, szerdán a Kozármislenyi Művelődési Házban.

Mivel sajnos az energiaválság előreláthatóan még sokáig velünk marad, ezért okos dolog tájékozottnak lenni, tisztán látni a nemzetközi és a hazai energiafolyamatokban.

Az előadáson szakértőtől kaphatunk választ többek között olyan kérdésekre, mint:

– Honnan indultunk?

– Mi a helyzet jelenleg?

– Mi várható a jövőben energia ügyben?

Holoda Attila, energetikai szakember, volt energetikáért felelős helyettes államtitkár Hajdúszoboszlón született 1964. április 16-án, okleveles bányamérnöki (olajmérnöki) diplomáját Moszkvában szerezte 1989-ben a Gubkin Olaj- és Gázipari Egyetemen. 1994 és 2012. között a MOL Nyrt. közösségét erősítette, mint vezető munkatárs. Előtte a MOL Rt. illetve annak jogelődje a Nagyalföldi Kőolaj- és Földgáztermelő Vállalat, Hajdúszoboszlói Bányászati Üzem, Termelési részlegvezetőjeként tevékenykedett. Orosz, angol és francia nyelven beszél.

Holoda Attila energiaválsággal kapcsolatos meglátásairól jó képet kaphat, ha IDE kattintva elolvas egy a vele készült riportot.