Februári farsangi sétához csatlakozhatnak a kirándulást kedvelők jelmezben is Kozármislenyben 2023. február 18-án délelőtt 9 órakor. A Farsangi séta az öregfalui városrészből, mégpedig a Szent Mór püspökről elnevezett templom elől, a Templom térről indul, és oda is érkezik vissza 11 óra körül. Az séta kiindulásának helyszíne könnyen megközelíthető busszal, gépkocsival, kerékpárral vagy akár gyalogosan. Kinek pedig úgy hozza a kedve, akár jelmezben is útra kelhet ezen a szombat délelőttön.

A farsangi sétát a Civilek Kozármislenyért informális csoport szervezi. Céljuk a friss téli levegő, és a kellemes társaságban töltött idő mellett a közvetlen környezetünk felfedezésére buzdító szombat délelőtti program biztosítása.

A friss levegőn általában minden túrázó megszomjazik, megéhezik. Erre is gondoltak a kozármislenyi szervezők! Így a Farsangi séta résztvevőit a túra után ügyes kezű asszonyok várják forró teával, és a farsanghoz méltóan farsangi fánkkal.

A téli időjárást kevésbé kedvelőkre is gondoltak a Civilek Kozármislenyért önkéntesei, akit a kora délelőtti friss levegő elriaszt a városi sétától, az maradhat a finom illatokkal teli, meleg konyhában, ahol ellesheti a fánkkészítés titkait, és apró fogásait.

A Civilek Kozármislenyért, a városukért tenni akaró civil lakosok csoportja. Nemes jó ügyekért aktivitást vállaló helyiek összefogása.