A holttest három, egymástól teljesen elkülönülő helyen került megtalálásra február 16-án – olvasható a police.hu oldalon. A koponya csont, a törzs és az alsó végtagok egymástól elkülönülve kerültek elő, a holttest tekintetében fogstátusz megállapítására nem volt lehetőség, mivel az alsó állkapocs hiányzott. A koponyacsont felső állkapocs részében szintén nem voltak láthatóak fogak. A holttestet világoskék színű, elöl zippzárral ellátott kardigánban találták meg.

A póló mellkasi részén egy nagy méretű, négyszögben elhelyezkedő mintázat látható, melyen egy színes csónak és abban tartózkodó három személy látható. Cipőméret 38-39. Az ügyet közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják.

A rendőrség kéri, hogy akinek információja van, hívja a 06 75 510 640-es telefonszámot.

FRISSÍTÉS!

Hivatalos: bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel a Pakson talált holttest ügyében (PAKS-PRESS) Paks, 2023. február 18., szombat – A rendőrség határozottan cáfolja, hogy a közeli napokban, állampolgári bejelentés nyomán megtalált személy bűncselekmény áldozata lett volna – erről Komlósiné Kiss Anett a Tolna Megyei Rendőr-főkapiányság sajtószóvivője tájékoztatta a Paks-Press Hírügynökséget, szombaton. A feltehetően hat hónapja elhunyt személyt Paks külterületén találták meg, „bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel” – erősítette meg a szóvivő. Hozzátette: a rendőrség az eset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja, a rendőrség mindent megtesz az azonosításért, jelenleg DNS teszt eredményét várják. A bomlási folyamat okán feltételezhető, a hogy a maradványokat az állatok hordták szét egy ötven méteres körben. A paksi kapitányság munkatársai ismeretlen személy körözését rendelték el. Az elmúlt hónapokban eltűnt személyt senki sem keresett. (PaksPress)