A Komlónál történt közlekedési balesetnél a tűzoltók a mentőkkel együtt emelték ki a jármű vezetőjét. Árokba csúszott egy gépkocsi a Komló zobákpusztai településrészét és Magyaregregyet összekötő út 14-es kilométerszelvényénél. A járműben csak a vezetője utazott, akit a komlói hivatásos tűzoltók a mentőkkel együttműködve emeltek ki a kocsiból. A baleset miatt egy sávon haladt a forgalom az érintett útszakaszon.

Árokba hajtott egy gépkocsi Kaposváron, a Cseri úton, a kanyar előtti szakaszon. A járműben csak a vezetője utazott, aki saját erejéből ki tudott szállni. A kaposvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a bajba került kocsit. Az érintett útszakaszon irányítás mellett, félpályán halad a forgalom.

Árokba csúszott egy kamion az 52-es főút 23-as kilométerszelvényénél, Fülöpszállás térségében. A szabadszállási önkormányzati tűzoltók áramtalanították a bajba került járművet, amelynek balesetéhez a társhatóságok is kiérkeztek.

A kekvillogo.hu fotóján látható autó esetében pedig ketten kerültek súlyos sérülésekkel kórházba, miután árokba csapódott egy Opel Fóton.

Forrás: katasztrofavedelem.hu

Fotó: kekvillogo.hu