Percekkel ezelőtt hangos szirénázás mellett legalább hat-hét hatósági autó érkezett meg az Árkád Bajcsy utca felőli bejáratához. A képen nem teljesen látszik, de tűzoltóautó is van köztük, füstöt viszont – egyelőre – nem látni. Ez már a második ilyen eset ma Pécsett, délelőtt egy idős hölgy lett rosszul a buszpályaudvar közelében, oda is riasztani kellett a szerveket.

Egyelőre nem tudjuk, hogy mi történt pontosan, ha van információja írja meg nekünk az info@bahir.hu címre!

Cikkünket frissítjük.

Lapunk úgy tudja, hogy az Árkádban lévő Forrás üzletházban ütött ki tűz, személyi sérülésről nem érkezett hír egyelőre, reméljük ez így is marad. Azt, hogy mi okozta a tüzet, és hogy mekkora a kár, egyelőre nem tudni.

A Katasztrófavédelem szóvivője elmondta, hogy a második emeletről füst áramlik ki, emiatt kaptak bejelentést, és vonultak ki a helyszínre. A tűz egy üzletben keletkezett, emiatt kellett kiüríteni az egész üzletházat.

EZT OLVSTA MÁR?

Frissítés! Egy használaton kívüli üzletben keletkezett a tűz, egy vízmelegítő lett rendszeres, elektromos tűz volt, láng nem volt csak füst. 60 főt kellett kiterelni az épületből, a tűzoltók megszüntették a zárlatot, és kiszellőztették az épületet, személyi sérülés nem történt, ahogy anyagi jellegű kár sem történt, szerencsére.