Kiszenvedett pontok – kezdődik a beszámoló a szombati mérkőzésről a Kozármisleny Kézilabda Akadémia hivatalos oldalán.

Kozármisleny KA Gárdony-Pázmánd NKK 28-23 (14-14)

A mislenyiek tudták, hogy nem lesz egyszerű dolguk a Gárdony ellenében, hiszen hazai pályán minden évben, minden mérkőzésen megszenvedtek ellenük. Mondhatjuk úgy is, talán ők voltak eddig a mumusaik saját környezetükben.

Ezen szerettek volna most változtatni a lányok, ám a felkészülés hete, illetve a létszám a hét során koránt sem volt ideális a kozármislenyi csapatnál. Ennyit a felkészülés hátteréről, nézzük a mérkőzést:

Kozármisleny kezdett jobban a találkozó elejét, el is léptek azonnal 2-3 találattal, hogy aztán megtorpanjanak, vagy ha más szemszögből nézzük: feléledést engedtek az ellenfélnek. A gárdonyi- pázmándi csapat először csak utolérte a hazaiakat, majd a lelkes vendégek át is vették a vezetést, és egészen a félidő derekáig őrizték is két találatos fórjukat. Ekkor egy kicsit összekapták magukat a hazai pálya előnyét élvezők, így sikerült a kürtszóig egalizálni. A fordulást követően egy rövid adok-kapok zajlott le, amiből aztán mentálisan, és az eredményt tekintve is Kozármisleny lépett tovább. Elléptek egy kicsit a vendégektől, s ezt követően meg is őrizték az előnyünket, ám ha valaki csak a végeredményt nézi meg, csalóka a kép. Öt találatos különbséget harcolt ki a végére a kozármislenyi csapat, de nem volt ez olyan egyszerű mérkőzés.

Ami viszont pozitív, hogy ismét megmutatták a kozármislenyi lányok, mekkora szívük van. Ha kevesen is voltak, hatalmasat küzdöttek csapatként, hogy ismét győztesen hagyják el a pályát, megörvendeztetve ezzel szurkolóikat, a velük szimpatizálókat.

Bréda Luca számára pedig ezúton is kívánunk jobbulást, és mielőbbi felépülést sérüléséből!

Kozármisleny KA – Gárdony-Pázmánd NKK 28-23 (14-14) NBI/B – 21. Forduló

Vezette: Bab Ágota Gyopár, Bodó Zsuzsanna

Kozármisleny KA: Pusztai 26/6, Wichamnn 4/1 – Grénus 1, Markovics 3, Brettner 3, Fledrich, Amrein-Szemmelrock 4, Polics 8, Bréda 3, Imrei, Kaáli-Nagy, Kuti 4, Dézsi, Tobak 1, Szatmári 1 Edző: Gyulay László Erőnléti edző: Varga Imre Kapusedző: Vig Vivien Gyúró: Kecskés Zsolt

Forrás: mislenykezi.hu