A kozármislenyi Józsa Gergely Néptánc Egyesület szervezésében „Virágvasárnapi húsvétváró” programra várnak mindenkit, aki csak szeretne a közelgő ünnepekre hangolódni.

2023. április 2-án, virágvasárnapon, a Kozármislenyi Művelődési Központba várják az ünnepre készülődőket, ahol a helyi művelődési ház együttműködésben szervezi meg a délutáni programot a kozármislenyi Józsa Gergely Néptánc Egyesülettel, mint főszervezővel, a Mokka Kultúrpresszóval, a TakaTanyával, kézművesekkel, bábosokkal, népzenészekkel, versmondókkal, és még sokan másokkal ….

Többek közt a nagy érdeklődésre való tekintettel újra lesz nyitott makramé foglalkozás!

A virágvasárnapi húsvétváró egy olyan kültéri programot kínál a kozármislenyi családoknak, ahol a vasárnap délutáni szórakoztató, kikapcsolódást kínáló, kézműves programon gyermekek és felnőttek egyaránt megtalálhatják a kedvükre való szórakozást.

A húsvétra hangolódó színes, családi programon kézműves foglalkozással, koncerttel, bábszínházzal várnak kicsiket és nagyokat a Kozármislenyi Művelődési Központhoz, ahol a finom ebéd és desszert elfogyasztása után a következő program várja a Pécsi utca 1-ben a virágvasárnapi szórakozókat:

13 órakor a Hagyományőrző udvarban „Díszítsük fel a tojásfát!”,

13 órától 18 óráig a kézművesek (kerámia, tojásfestő, makramé) bemutatkozása, kézműves foglalkozásokkal kicsiknek és nagyoknak,

14 órától 16 óráig állatsimogató a TakaTanyával,

14:30 órakor bábelőadás szórakoztatja a nagyérdeműt, amelynek keretében Illés Ilona a Bóbita Bábszínház örökös tagja és Zengő Ágnes bábszínész gyermekek bevonásával előadott vidám bábjátéka is lesz.

15 órakor a Józsa Gergely Néptánc Egyesület utánpótlás csoportja mutatja be tudása legjavát,

15:15 órakor a Hanga Banda ad népzenei koncertet,

15:45 órakor „Zöld erdőben jártam …” címmel locsolóvers-mondó verseny veszi kezdetét, ahol minden bátor és bátortalan versmondó ajándékot kap.

A„Virágvasárnapi húsvétváró” programra mindenkit szeretettel várnak, aki szeretne a közelgő ünnepekre hangolódni.