A siklósi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 23 éves férfi eltűnése kapcsán.

A Siklósi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Virág Dániel ügyében. Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre hogy eltűnt a fia. Elmondta, hogy a 23 éves férfi 2023. március 6-án a pécsi 400 ágyas klinikáról ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, tartózkodási helye ismeretlen. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Virág Dániel körülbelül 175 cm magas, 80-85 kg, normál testalkatú. Haja rövid, gesztenyebarna, szeme világoskék. Különös ismertető jelei: a bal szeme alatt egy zöld kannabisz levél, jobb felkarján pedig egy zöld, nonfiguratív tetoválás van. Utolsó ismert ruházata fekete és piros kapucnis pulóver, alatta egy kék vékony pulóver, valamint egy piros póló, illetve szürke melegítőnadrág, fekete télibakancs.

A Siklósi Rendőrkapitányság kéri, hogy, aki a képen látható férfit felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán,  a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen a Siklósi Rendőrkapitányságon.