A Blikk ma kora reggeli írásából kiderül, hogy az egy évvel ezelőtt, 2022 júniusában megtalált, 14 éve eltűnt 19 éves Alexandra húgának maradványainak is a nyomára bukkanhattak a rendőrök az elmúlt héten Diósjenőn. A lap írása szerint a nevelőapa mégis csak elárulhatta, hogy hova ásta el az egy éve keresett 14 éves nevelt lánya földi maradványait.
A férfinek 14 évvel ezelőtt két nevelt lánya is kámforrá vált egymás után. Az eltűnések kapcsán a nővérek egykori nevelőapját gyanúsították, aki a gyanú szerint megölte, majd elrejtette a lányokat Diósjenőn.
A 19 éves Alexandra földi maradványait egy éve találták meg a diósjenői házuk udvarán. A lap írása szerint most pedig előkerülhettek a testvérének, a 14 éves Krisztinának a csontjai is.

A rendőrségi nyomozók Alexandra maradványainak megtalálása utáni egy évben szinte az egész települést felforgatták, legalább négy udvart felástak, leengedték a vizet a kutakból, még egy fürdőszobafalat is megbontották, de az eredmény egészen mostanáig váratott magára. Időközben a 47 éves H. Józsefet valahogy mégis sikerült szóra bírni, és állítólag ő maga árulta el, hova ásta el Krisztinát.

A Blikk vérfagyasztó részleteket osztott meg a fiatal lányok ellen elkövetett bestiális bűncselekményről.

A Blikk információi szerint a nevelőapa egy heves vita során először Alexandrát ölhette meg az otthonában, később pedig a fiatal Krisztinát a házhoz csalhatta, ahol aztán végezhetett vele.

Ezzel a 2009-ben nyoma veszett lányok rejtélye úgy tűnik, hogy megoldódni látszik.

A horrorisztikus írás részleteit IDE kattintva olvashatja.