A Blikk késő délelőtti írásában számolt be arról, hogy elhunyt a budapesti éjszakai élet császára. Ribáry Kamillót sokan megismerték az országban, miután bordélyházak üzemeltetése miatt tartóztatták le Budapesten. Az eset után már csak szexguruként emlegették országszerte.

Letartóztatását követően Ribáry több hónapot is rácsok mögött töltött. Az akkor már milliárdosnak számító Ribáry Kamillót nemcsak a bordélyházainak üzemeltetéséről és az általa futtatott prostituáltakról kérdezték, hanem a Portik Tamáshoz és Vizovickzki Lászlóhoz köthető nagyobb súlyú büntetőügyeivel kapcsolatban is faggatták. Ribáry ugyanis mindkét férfit jól ismerte, egyikükkel pedig üzleti kapcsolata is volt.

Ribáry Kamilló életének 65. évében hunyt el – adta hírül a Blikk. A budapesti üzletember már évek óta egy gyógyíthatatlan betegségben szenvedett, Ribáry szerint őt a letartóztatásból is előrehaladott betegsége miatt engedték el.

Gyógyíthatatlan betegségben szenvedek, hepatitis C-fertőzést kaptam. Ezt a betegséget néma halálnak hívják. Az orvosom megmondta, hogy rendezzem el a dolgaimat. Látja, pontosan leírják, a májcirrózis miatt szüntették meg az előzetes letartóztatásomat – nyilatkozta még 2013-ban az üzletember a Borsnak.

Sporthírekben is otthon van a bahir.hu!