Gulyás Gergely a mai Kormányinfón megteheti a rendkívüli bejelentést többek között annak kapcsán is, hogy milyen termékekre terjeszti még ki a kormány a kötelező akciózást augusztus 1-től.

Kérdést biztosan fog kapni a megjelent sajtó képviselőitől az augusztus 1-től 15 százalékra emelt akciózásról. Már csak az a kérdés, hogy mit fog válaszolni a kancelláriaminiszter a feltett kérdésekre a mai Kormányinfón. Egyelőre, ami biztos téma lesz a Kormányinfón azt a miniszterelnök sajtófőnöke már jelezte, hogy elsősorban a közeljövőben megteendő diplomáciai lépéseket érinti a majd a mai sajtótájékoztató. 

A magyar lakosság többsége valószínűleg elsősorban az augusztus 1-től 15 százalékra emelt kötelező akciózás mértékére, illetve annak kiterjesztésére, és az akciózással érintett további termékekre lenne kíváncsi. Mindenesetre mi fegyelemmel kísérjük a mai Kormányinfót, mert az augusztus 1-től induló, 15 százalékra emelt akciót a miniszterelnök jelezte a szerdai kormányülésről. Orbán Viktor további részleteket nem árult el, viszont még további intézkedésekről is beszélt, ami jelezte, hogy: „letöri a háborús inflációt”

Naponta időjárás előrejelzést is közöl a bahir.hu