A ferencvárosi rendőrök keresik azt a 23 éves férfit, aki a Pöttyös utcai metrómegállóban kirabolt egy utast. – olvasható a police.hu oldalon.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. Kerületi Rendőrkapitányság 01090/1571/2023. bűnügyi számon eljárást folytat felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett gyanúja miatt a 23 éves Kovács Marcell ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint Kovács Marcell 2023. július 31-én 14 óra 15 perc körül Budapest IX. kerületében, a Pöttyös utcai metrómegállóban egy késsel megfenyegetett egy férfit, és a pénze átadására szólította fel. A férfi a fenyegetés hatására átadott háromezer forintot az elkövetőnek, aki ezután elmenekült a helyszínről.

Kovács Marcellről a fenti fotó áll rendelkezésre.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható Kovács Marcellt felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Forrás: police.hu