Mától tudnak regisztrálni a Komlói Napok rendezvényeire az érdeklődők

Korábban megírtuk, hogy a Komlói Napok fizetős lesz. Azonban ezt a döntést hatalmas felháborodás követte, akkor megírtuk a tervezett belépők árait. Pénteki napra ezer forintot, szombatra pedig kétezret kellett volna fizetni a komlói lakosoknak. A nem komlói lakosoknak 3500 és 4000 forintba fog kerülni

A felháborodás hatására összeült a képviselőtestület és úgy határozott, hogy a kormányzati támogatásnak köszönhetően(12 millió forint) nem kell belépődíjat fizetniük a komlóiaknak mégsem. Most úgy tűnik, hogy akik komlói lakcímkártyával rendelkeznek, illetve akik még nem töltötték be a 14. életévüket ingyen látogathatják a programokat. Fontos hír az is, hogy vasárnap mindenki számára ingyenes!

„A helyi lakosok a lakcímkártya és a személyi igazolvány felmutatásával együtt tudnak belépni a rendezvény területére”. – írja a rendezvény szervező cég a közösségi oldalán.

Korábbi években nem így volt

Helyi lakosoknak, a tér fix létszámú befogadóképessége miatt, ajánlott az alábbi linken regisztrálni, az esti koncertekre való biztos bejutás érdekében – írja a cég. De a korábbi években soha nem került elő a szó a tér befogadóképességéről, ezért ezt sokan nem értik. Illetve felmerül a kérdés, hogy azoknak, akik nem komlóiak érdemes e elindulniuk egyáltalán az eseményre.

Forrás: 7300.HU