Egy kisbusz és egy személyautó ütközött a Paksi Atomerőmű Északi bejárójánál. – adta hírül ma 6 órakor honlapján a rendőrség.

Balesetről érkezett bejelentés 2023. augusztus 11-én nem sokkal reggel fél hat óra után. Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint, a 6-os főút 114-es kilométerszelvénye közelében egy kisbusz és egy autó ütközött össze ismeretlen körülmények között. A balesetben többen megsérültek.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a főúton  félpályás útlezárás van  érvényben az érintett útszakaszon. A forgalmat rendőrök irányítják. – tudatta a police.hu

Pécsen is balesettel indult a reggel, ahol a nyugati ipari útnál lévő körforgalomban történt közlekedési baleset, amelyben két autó ütközött össze. – adta hírül ma kora reggel honlapján az Útinform.

Tűzeset riasztották tegnap késő este a tűzoltókat, akik aztán az 5814-es úton oltották el a lángokat. – olvasható a katasztrófavédelem hivatalos oldalán.

A riasztás oka az volt, hogy kigyulladt egy személyautó az 5814-es út Harkány és Márfa közötti szakaszán. Teljes terjedelmében égett a jármű, amikor a siklósi hivatásos tűzoltók a helyszínre érkeztek. Az egység eloltotta a lángokat, és megkezdte az utómunkálatokat. Az érintett útszakaszt a tűzoltás idejére lezárták.

Kiemelt fotón a 6-oson történt baleset!

Forrás: police.hu, katasztrofavedelem.hu, utinform.hu

Fotó: Facebook/baleset-info.hu