A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy edelényi lány megtalálásához. – tette közzé a felhívást hivatalos oldalán a rendőrség.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság 05060-157/79/2023. körözési számon körözési eljárást folytat Kovács Kinga Jázmin 14 éves edelényi lakos eltűnése ügyében.

A lány 2023. augusztus 10-én egy – a tartózkodási helyéül szolgáló – mezőkeresztesi lakásotthonból távozott ismeretlen helyre, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, a felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.

Kovács Kinga Jázmin megközelítőleg 160 centiméter magas, vékony testalkatú, hosszú haja sötétbarna, ajka jobb oldalán anyajegy látható. Eltűnésekor fekete színű pólót és hosszú nadrágot viselt.

Kovács Kinga Jázmin a police.hu fotóján

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képen látható személy tartózkodási helyével kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. A névtelenség megőrzése mellett.

Forrás: police.hu