Több száz fideszes meghívott előtt tart helyzetértékelést ma Kötcsén a magyar miniszterelnök. – írja ma reggeli írásában az atv.hu.

 A 22. Kötcsei Találkozó rendezvényre politikusok, művészek, sportolók hivatalosak, elsősorban akik a jobboldali holdudvarhoz tartoznak. A Somogy megyei Kötcsén található Dobozy-kúrián tartja Orbán Viktor az aktuális hazai- és világpolitikai helyzetértékelést.

A Kötcsei Találkozó idei mottója az „Ahol a haza, ott a szabadság” lesz, vagyis a szuverenitás, a nemzeti érdekek minden más (külső) elvárás és érdek elé helyezése lesz a középpontban, és valószínűsíthető, hogy a narratívát is e köré fogja felépíteni a miniszterelnök – mondta ifj. Lomnici Zoltán, a Századvég jogi szakértője a Magyar Nemzetnek.

Vona Gábor új pártja Ma tartja új pártjának zászlóbontó kongresszusát Vona Gábor is. Az új párt létrejöttéről a bahir.hu is beszámolt.

Ujhelyi István, Európai Parlament képviselő pedig a Margitszigeten tartja a SzázSzó nevű találkozót, szintén a mai napon. Nem tévedés az elnevezés valóban a Szárszó névből ered.

A politikai nagyüzem beindulásáról az atv.hu írását IDE kattintva olvashatja.