Autó lángolt szerdán Uránvárosban – írja a Baranya Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján.

Teljes terjedelmében égett egy személyautó szerda hajnalban Pécsett, az Építők útján. A város hivatásos tűzoltói eloltották a tüzet, amely egy közeli fát és egy padot is károsított. A Baranya vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat helyszíni szemlét tartott. 

Felborult egy autó, miután egy másikkal ütközött Mánfánál

Frontálisan ütközött két személyautó szerda reggel a 66-os számú úton, Mánfa külterületén. Az ütközés következtében az egyik jármű az oldalára borult. A két autóban összesen három ember utazott, közülük ketten könnyen sérültek, egy ember pedig súlyos sérüléseket szenvedett. A komlói hivatásos tűzoltók a helyszín biztosítása mellett áramtalanították a gépjárműveket.

Dohányzás okozott tüzet egy iskolánál

Tűz ütött ki egy iskolánál szerda délután Pécsett, az Aidinger János úton. Az épület külső szigetelése égett kis területen, ezt a pécsi hivatásos tűzoltók kézi szerszámokkal megbontották, majd a tüzet egy gyorsbeavatkozó sugárral eloltották. Az épületen belülre a lángok nem terjedtek át, azonban a füst – vélhetően a nyitott ablakokon keresztül – néhány helyiségbe bejutott, ezért az iskolában tartózkodók még a tűzoltók kiérkezése előtt elhagyták az épületet. Személyi sérülés nem történt. A tűz dohányzás miatt keletkezett. 

Megsemmisült egy melléképület Pécsett

Teljes terjedelmében égett egy melléképület csütörtök éjszaka Pécsett, a Sas utcában. A tizenkét négyzetméteres épület mellett két személyautó állt, ezek kis mértékben károsodtak. A pécsi hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat helyszíni szemlét tartott.

Forrás: baranya/katasztrofavedelem.hu