Magyar Péter közösségi oldalára kitett bejegyzéséből tudható, hogy pártjának elsőként, máris sikerült összeszednie az EP-választásokon való induláshoz szükséges 20 ezer aláírást.

A TISZA Párt aktivistái a pultoknál és a fővárost járva máris összegyűjtötték a szükséges 20 ezer aláírást. Hálás köszönet a munkájukért és a támogatásért. A gyűjtést folytatjuk ma még csak Budapesten, holnaptól vidéken is. – írja Facebook oldalán Magyar Péter.

Vitézy Dávid, főpolgármester-jelölt is bejelentkezett a Facebook oldalán, ahol azt írta, hogy köszöni a rengeteg támogatást és ajánlást! Gyertek, a város számos pontján tudtok támogatni az ajánlásotokkal! – invitálja a helyszínekre szimpatizánsait Vitézy.

„Összegyűjtöttük a szükséges számú aláírást Szentkirályi Alexandra főpolgármester-jelöltségéhez! Köszönjük szépen támogatóinknak. Délután visszük az ajánlóíveket a Nemzeti Választási Irodába. A következő hetekben is folytatjuk az aláírásgyűjtést, standolunk, kopogtatunk, mert Budapesten változás kell!” – jelentette be Hidvéghi Balázs a Facebook oldalán.

A bahir.hu oldalán folyamatosan talál friss baranyai híreket, információkat is.