2024. május 9-én, csütörtökön 18 órakor Komlón ad jótékonysági koncertet Mága Zoltán hegedűművész a Városi Sportcsarnokban. – írja a 7300.hu

A jótékonysági koncert bevételéből két ritka betegségben szenvedő kisfiú, Monostori Ádám és Nemes Marci gyógyulását támogatják majd.

A komlói jótékonysági rendezvényre önkéntes alapon lesz a belépő, ezért a szervezők mindenkitől arra kérnek, hogy a lehetőségükhöz mérten vegyenek részt a jótékonysági koncerten az adománygyűjtésben.

Amennyiben van olyan, aki már biztosan tudja, hogy ott szeretne lenni a május 9-i koncerten, az már tud előregisztrálni a jótékonysági estre.

A komlói jótékonysági rendezvényen természetesen regisztráció nélkül is részt lehet majd venni május 9-én 18 órakor, de aki biztosítani szeretné az ülőhelyét, annak az alábbi elérhetőségek egyikén van lehetősége előregisztációra a nevének és a születési dátumának megadásával:

  • Személyesen a Komlói Városi Sportcsarnok portáján,
  • Emailben a porta.sk@komloieromu.hu emailcímre küldött üzenettel,
  • Telefonon a 06-72/481-494-es telefonszámon.

A szervezők felhívják a jótékonysági koncertre érkezők figyelmét, hogy a rendezvényre konkrét helyjegy nem igényelhető, az ülőhelyek érkezési sorrendben
lesznek majd elfoglalhatók. 

Az előregisztrálókat arra kérik, hogy legkésőbb 17:30-ig érkezzen meg a koncertre, ugyanis ezt az időpontot követően a foglalásukat már semmisnek tekintik.

Forrás: 7300.hu

A bahir.hu oldalon folyamatosan talál baranyai programokról híreket, információkat.