Igen kedves Olvasó, jól láttad. Teljesen ingyen, és bérmentve levonódik a teljes összegből 10% , amennyiben erre a cikkre hivatkozol.

Czine Vanessza a 20-as évei elején járó multitaskingoló fiatal hölgy, aki egyetemi hallgató, újság-, illetve regényíró, ezenfelül pedig ő is azon egyikek szerencsése, aki évek óta teszi szebbé a nők napjait, pontosabban körmeit, műkörmös voltából fakadóan.

Hát nem egy kedves teremtés?! Ki ne bízná rá a körmeit.

Itt van néhány kép, ami megerősítheti a leendő vendégeket, hogy ideje az elavult körmöket formába hozni!

Helyszín: 7621 – Pécs, Citrom u. 2-6, Colonia Passage üzletház

Időpont: Megegyezés alapján

Mindemellett pedig ajándékutalványban is részesülhetnek a vendégek. Szuper ajándékötlet, akár évfordulóra, szülinapra, de még névnapra is!

Árlista

Abban az esetben ha, még nem jártál volna nála, vagy félsz váltani, jusson eszedbe, hogy milyen rövid az élet, és minden megér egy próbát! 😉 A döntés meghozatalakor kukkanst bele instagram és facebook oldalára:

Instargram:https://www.instagram.com/nails_by_nesszi/?fbclid=IwAR3osmVnEXJMD388oZKiyasZSMTTyzMZCY7muxZEZ-x3NXXaTtkMvwOTUgw

Facebook: https://m.facebook.com/Nesszi-Nails-133855161870018/

UI: Továbbá, pedig itt az első romantikus regénye, amit nem tudott volna megírni tökéletesen megalkotott körmök segítsége nélkül!

A könyvről szóló interjút itt tudjátok elolvasni: https://bahir.hu/2021/05/09/interju-egy-feltorekvo-regenyiroval-czine-vanesszaval/