Halmi Bajnok két hónapja szenvedett olyan komoly motorbalesetet, aminek következtében az orvosok úgy gondolták, hogy sérülései olyan súlyosak, hogy amputálni kell a lábát. Azonban, a fiatal férfi, akit a TikTok felületről ismerhetünk, ahol 165.000 követővel rendelkezik, megúszta a tragédiát.

Követőinek a média felületén számolt be arról, hogy tanult a leckéből, és soha többé nem szeretne motorra ülni, nem szeretné még egyszer átélni ezt a, majdnem tragédiával záró történetet. A médián végig lehetett követni napról-napra a fizikai, illetve lelki sérülésiéből való felépülést, ugyanis egy ekkora balesetet, igen nehéz feldolgozni szellemileg is.

Hazatérése után, az első teendői közé sorolta sebeinek bemutatását, a kíváncsi rajongóknak, és a kéréseknek eleget téve most a lába állapotát is videóra vette.

Az alábbi linken megtekinthetőek a sérülései, azonban csak erős idegzetűeknek ajánljuk!: https://www.tiktok.com/@halmibajnok/video/6985870203045367045?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.bama.hu%2F&referer_video_id=6985870203045367045&refer=embed&is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

A fiatal férfi hozzáállása a történtekhez, azonban példamutató, ugyanis felhívta arra a figyelmünket, hogy nem vár semmilyen negatív kommentet arról, hogyan néz ki a lába, ugyanis hálát ad azért, hogy egyáltalán megadatott neki, hogy rendelkezzen még velük.