Gelencsér Ferenc, a Momentum Belváros-Várnegyed képviselőjelöltje, a tegnapi napon kilátogatott a Vadászati Világkiállításra és a Facebookon számolt be a tapasztalatairól.

Kijöttem a Hungexpóra megnézni, hogy mire költi a kormány az adó milliárdjainkat és ahogy látják senkit sem érdekel ez a „társadalmilag fontos” kiállítás.” – kezdi a videóban a Momentum képviselőjelöltje. 

Magamon kívül senkit nem látok, lehet hogy mindenki vadászruhában van és elbújtak.” – folytatta Gelencsér Ferenc.

A Momentum politikusa arra a kérdésre, hogy mire lenne elég 75 milliárd forint elmondta, hogy önkormányzati lakásokra és a magyarok fizetésére is lehetne költeni. “A világkiállításba öntött milliárdok 13 000 önkormányzati lakás felújítására lennének elegendőek. 385 000 magyar 200 000 forintos havi fizetését kitennék.”

Gelencsér Ferenc a posztjában leírta: “A kormány nem a valódi természetvédelemre költ, hanem látványberuházást csinál. Nem a nemzeti parkok költségvetését emeli meg, hanem világkiállítást rendez. Nem iskolákkal, kórházakkal, lakhatással foglalkozik, hanem a saját zsebeit tömi. Ezért kell leváltanunk ezt a korrupt rezsimet.

Fotó: MTI