A Blikknek nyilatkozott Fekete Dávid egy állítólagos, neve elhallgatását kérő áldozata.

Az illető szerint a jelenleg előzetesben ülő egykori megasztáros énekes rengeteg pénzt rejtett el, például a föld alá elásva.

Állítását a lap szerint egy titokban készített hangfelvétellel támasztja alá, amelyben a győri énekes a szabadulása utáni jövőjéről beszél. A rögzített beszégetésen az énekes arra utal, ha letölti a büntetését, nem földönfutóként tér vissza az életbe.

„Azt mondta, ha kijön a börtönből, gazdag lesz. Sokan mondják, hogy valahol elásta a pénzét, ami akár az egymilliárd forintot is elérheti”

– mondta a Blikknek az egyik áldozat, akit több tízmillió forinttal rövidített meg a győri énekes.

A károsult titokban rögzítette egyik utolsó beszélgetését Fekete Dáviddal, mielőtt a többek között autókkal üzletelő volt megasztáros börtönbe vonult volna. Az énekes e diskurzus során tett meglepő kijelentést.

„Semmi értelme nincs, a legnagyobb hülye, aki feljelent, mert abból nem lesz pénze. Oké, ha azt akarja, hogy én börtönbe menjek, akkor jó, megyek a börtönbe. És? Leülöm, utána lesz pénzem”

– hangzik el a Blikk birtokába jutott felvételen, amit nem tettek közzé.

Fekete Dávidot májusban tartóztatták le, és a legutóbbi döntés nyomán leghamarabb január 6-án szabadulhat az előzetesből. közel szármillió forint összegű kárt okozó csalással és sikkasztással vádolják.

Forrás